Hajala-tuotteet

Hajala logo perinteinen

Hajalalaiset ovat ylpeitä kylästään, mikä näkyy katukuvassakin vuosi vuodelta vahvemmin. Jos olet liikkunut Salon seudulla, olet myös todennäköisesti törmännyt ihmiseen, jolla on ollut paidassaan tai pipossaan yllä oleva logo. Tai sitten olet nähnyt jonkun kulkevan Hajala-kassi olallaan heiluen. Todennäköisimmin näkemäsi henkilö kokee itsensä jollain tavoin hajalalaiseksi tai on muuten vain kyläämme tykästynyt ja ehkäpä haaveilemassa muutosta tänne. Tiedossamme on, että tuotteita ovat hankkineet niin Hajalasta maailmalle lentäneet, täällä nykyisin ympäri vuoden asuvat kuin vapaa-ajan asukkaatkin. Ja taitaapa jokunen Hajala-paita, -kassi ja -pipo olla löytänyt käyttäjän myös lahjana erityisen innokkailta kylämme ystäviltä. 

Hajala-tuotteiden perhe on vähitellen kasvanut kylän eri yhdistysten toimesta ja vuonna 2020 siihen kuuluvat perinteinen T-paita, tekninen T-paita, collegehuppari, kangaskassi, pipo, tuubihuivi sekä hunaja. Seuraava tuotekin on jo suunnittelupöydällä. 

HAJALA HUNAJA

Kesällä 2020 halikkolainen Torpan Hunaja toi mehiläispesiä Hajalaan, mm. Muntolaan ja Piintilään. Hajalan Hunaja oli syntynyt, ja sitä  myydään ensi kerran koulun joulumyyjäisissä marraskuun 2020 lopulla. Pakkaus on padan mallinen lasipurkki, jossa on hunajaa 230 g. Tämä on oiva lahja tai tuliainen Hajalasta. 

HAJALA T-PAITA

Hajala T-paita

Ensimmäinen Hajala-tuote näki päivänvalon vuonna 2014. Kyläyhdistys päätti tuolloin hankkia tapahtumien järjestelyissä mukana oleville ns. staff-paidat. Heli Maasilta ideoi ja teetti paitoihin kuvaksi tieviitan Hajalaan, joka viestii samalla, että kyläämme löytää moottoritien liittymästä numero 12 (Turku-Helsinki moottoritie). Paidat herättivät paljon ihastelua ja innostusta, joten suunnitelmaa muutettiin nopeasti. Hajala-paidat tulivatkin tarjolle ihan kaikille halukkaille ja paitoihin painatetusta kuvasta muodostui vähitellen pysyvämpikin logo Hajalalle.

HAJALA -KASSI

Vuonna 2017 Hajalan koulun kotikoulutoimikunta päätti teetättää T-paitojen seuraksi kangaskassit, joista tuli myöskin iso menestys. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Talvella 2017-2018 kylämme kävi kovan taistelun päiväkodin säilymisestä Hajalassa ja tähän episodiin liittyivät vahvasti hiiret. Hajala joutui virheellisesti hyvin ikävässä valossa valtakunnan median uutisaiheeksi useampaan otteeseen, mutta negatiivinen asia päätettiin kylällä kääntää positiiviseksi ja kylän logoon lisättiin tuo kuuluisaksi tullut Hajalan hiiri.

Ensimmäiset hiiret painatettiin vuonna 2018 Hajalan kyläyhdistyksen toimesta paitoihin, joita tuli tässä kohtaa tarjolle useampaa mallia. Perinteisen T-paidan lisäksi valikoimaan tuotiin nyt myös urheiluun erityisesti sopivasta teknisestä materiaalista valmistetut lyhythihaiset sekä vetoketjullinen collegehuppari. Näitä kaikkia on saatavilla sekä hiirellä että ilman.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HAJALA -PIPO

Vuoden 2019 lopulla Hajalan päiväkodin vanhempaintoimikunta puolestaan valmistutti Hajala-pipot, joita myytiin ensimmäisen kuukauden aikana yli 130 kappaletta! Pipo on ensimmäinen tuote, jota on tarjolla myös monessa muussa värissä kuin Hajalan mustana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HAJALA -TUUBIHUIVI

Kesällä uimakoulussa kyläläisten kohdatessa uimakoulussa syntyi ajatus uudesta Hajala-tuotteesta. Kului pari viikkoa niin tilaus Hajala-tuubihuiveista oli jo lähetetty ja koulun alettua huivit olivat jo myynnissä. Huiveja myydään pääsääntöisesti Hajalan koulun tapahtumissa ja esimerkiksi talvikaudella keskiviikkoiltaisin klo 18 nuorisoillassa. Tiedustelut kyläyhdistykseltä.

Tuubihuivi Hajala

HAJALA -PYYHE

Hajala -pyyhkeitä on saatavana kahtena eri värinä. Käsipyyhkeen koko 50×70 cm.

Hajala-pyyhkeitä saa myös tilauksesta nimikoituna ja kylpypyyhe -koossa: 70×150 cm.

Käsipyyhkeen hinta 15 €

Kylpypyyhkeen hinta 35 €

pyyhkeet1

HAJALA -DIY VILLASUKAT

Tee se itse! Hajala-villasukat. Villasukkien neulominen on trendikästä ja jokaisella itseään kunnioittavalla paikkakunnalla on omat nimikkosukat. Nyt voit neuloa itsellesi Hajala-sukat!

Pakkaus sisältää langat ja ohjeen yhteen sukkapariin. Tämän voit myös tilata postissa itsellesi tai ystävälle lahjaksi. Paketin hinta on 12 €. Postitettaessa hintaan lisätään toimituskulut.

Jos sinä olet vielä ilman näitä cooleja ja eeppisiä tekstiilejä tai varustelusi on joltain osin vajaavainen, niin ei hätää! Hajala-tuotteita voit kysellä ja hankkia kylän eri yhdistysten kautta seuraavasti: 

T-paidat, tekniset paidat ja hupparit: Hajalan kyläyhdistys

Kassit ja tuubihuivit sekä sesonkiluonteisesti Hunajaa: Hajalan koulun kotikoulutoimikunta

Pipot: Hajalan päiväkodin vanhempaintoimikunta

Tai laittamalla viestiä kylayhdistys@hajala.fi. Kaikkia tuotteita emme valitettavasti pysty pitämään jatkuvasti saatavilla, mutta ajankohtaiset saatavuustiedot sekä tiedot seuraavista tilauksista saat edellä mainituilta tahoilta. 

Tällä sivulla olevat kuvat Hajala-tuotteista on ottanut kylällä asuva Jussi Heinonen.