Untitled design-2

KOTI HAJALASSA

Hajalassa on hyvä asua. Täältä löytyy rauhaa ja upeita maisemia, mutta myös elämää ja yhteisöllisyyttä. 

Kylämme sijainti on oivallinen Turku-Helsinki moottoritien (E18) sekä 110-tien varrella. Moni hajalalainen käykin Turun seudulla tai pääkaupunkiseudulla töissä, mutta palaa työpäivän jälkeen kotiin maaseudun rauhaan.

Etäisyydet:

Tontteja

Hajalan kyläyleiskaava valmistui toukokuussa 2021. Hajalassa on tontteja mistä valita, rauhaa metsän keskellä tai vilinää maantien varressa, kaikki upeita paikkoja rakentaa se oma unelmiesi talo.

Esimerkiksi Hajalan koulun ja päiväkodin välittömään läheisyyteen on yli 20 tonttia myynnissä. Nämä tontit sijaitsevat kauniilla metsäisellä mäellä, josta on upeat näkymät ympäröiville peltoaukeille ja jokinotkoihin. Turku- Helsinki -moottoritielle on vain muutaman kilometrin matka. Tontteja on myös Hajalan kylätaajaman alueella olemassa olevan asutuksen lomasta, josta on myöskin lyhyt matka moottoritien liittymään. 

Linkki Hajalan kyläyleiskaavaan.

Yläpuolella olevaan karttaan on merkitty luonnosvaiheessa pinkeillä tähdillä kyläkaavaan kuuluvat uudet rakennuspaikat. Näistä kaikista ja myös tulevan kyläkaavan ulkopuolella olevista rakennuspaikoista voi kysellä lisätietoa Hajalan kyläyhdistykseltä (kylayhdistys@hajala.fi). Kyläyhdistys ei toimi tonttien välittäjänä, mutta antaa mielellään lisätietoja aiheesta toivottaen uudet asukkaat lämpimästi tervetulleiksi kyläämme. 

Unelmiesi tontti?

Millaisesta paikasta sinä haaveilet tulevalle talollesi? Millaiseen maisemaan haluaisit astua kotioveltasi. Kerro siitä meille ja me autamme sinua etsimisessä. Ehkä sellainen löytyy Hajalasta. Laita viestiä osoitteeseen kylayhdistys@hajala.fi ja kerro toiveistasi.

Valmiita koteja

Etuovesta Hajalan kotiisi?

Tutustu tästä Etuovi.comin tarjontaan Hajalassa sijaitsevista asunnoista.

Oikotien kautta Hajalaan?

Tutustu tästä parhaillaan Oikotiellä myynnissä oleviin asuntoihin Hajalassa.