IMG_20201121_122837(1)

KYLÄKAMMARI

- VIIHTYISÄ KOKOONTUMISPAIKKA HAJALASSA

Kyläkammari on kyläläisten talkoilla kunnostama huoneisto Hajalan koulun yläkerrassa, joka tarjoaa erittäin viihtyisät tilat monenlaiselle toiminnalle. Voit varata kammaria esimerkiksi yhdistysten kokouksiin, etätyön tekemiseen, pieniin juhlatilaisuuksiin (esim. ristiäiset) tai vaikkapa viikoittain toistuvaan harrasteryhmän kokoontumisiin. Varauskalenterin löydät alempaa tältä sivulta.

Kyläkammari käsittää eteistilan vaatesäilytyksineen, WC:n sekä kaksi huonetta, joista toisessa on keittiö. Molemmissa huoneissa on kahdeksan hengen ruoka-/kokouspöydät muutamine lisätuoleineen. Olohuoneessa on iso näyttö. Istumapaikkoja kammarilla riittää 28 hengelle, pöydän ääressä ja sohvaryhmässä.

Kammarin keittiönurkkauksen varusteluun kuuluu induktioliesi, uuni, astianpesukone, jääkaappi-pakastin, mikrouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä  ruoka- ja kahviastiasto 25 hengelle.

KYLÄKAMMARIN VARAAMINEN

Varaa kalenterista haluamasi päivä, mieluiten viimeistään kaksi päivää ennen varausta. Jos päivä on punainen, se on varattuna. Punaisen päivän kohdalla voi olla myös pieni piste, jolloin päivä on osittain varattu. Kun menet hiirellä päivän kohdalle, näet mikä aika päivästä on varattuna. (Varatut ajat)

Kalenterin alla näkyy varattavissa oleva aika. Täytä kenttiin omat tietosi, kuvaile tapahtumasi luonne sekä valitse haluamasi ajankohta. Huomaa, että varattavissa on 2 tunnin aikoja sekä pidempiä aikoja. Varaa tarvitsemasi aika.

HUOM! Onnistuneesta varauksesta saat sähköpostin ilmoittamaasi osoitteeseen. 

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar

AVAIN, SIIVOUS, KORVAUS

Avain toimitetaan Kyläkammarin pihalle henkilökohtaisesti kanssasi sovittuun paikkaan ja sovittuna ajankohtana. Avaimet jätetään lähtiessä ennalta sovittuun paikkaan. Jätäthän kammarin samanlaiseen kuntoon kuin tullessasi. 

Tilan käyttökorvauksella Hajalan kyläyhdistys pyrkii kattamaan tilasta koituvat kulut. Korvaus on kyläläisiltä 10 €/kerta. Maksullisten kurssien osalta tilan käyttömaksu on 25 €/kerta.  Otamme vastaan myös lahjoituksia tilan kuluja kattaaksemme.

PALAUTE ON ARVOKASTA

Ilmoitathan tilassa olevista puutteista tai kehityskohteista varauksen suhteen yhteyshenkilöllesi puhelimitse tai sähköpostilla kylayhdistys@hajala.fi.