avanto

SAUNAN VARAAMINEN OMAAN KÄYTTÖÖN

Myllytyryn saunaa voit vuokrata vuokrata Hajalan kyläyhdistykseltä yksityiskäyttöön arki-iltoina.

Myllytyryn lampi on lähdepohjainen metsälampi, jonka rannalla on puulämmitteinen sauna. Lammella on jäiden aikaan aina auki oleva avanto, johon pääsee pulahtamaan laiturin päässä olevista portaista, joten paikka soveltuu hyvin kylmäuinnin harrastajille.

Saunan vuokra on 40€/ilta ja siihen sisältyvät polttopuut. Saunan lämmittämiseen kannattaa varata aikaa noin pari tuntia, jonka voi viettää vaikka kamiinalla lämpeävässä saunatuvassa. Saunaan ei tule juoksevaa vettä, mutta saunassa on pata, jossa kantoveden voi lämmittää peseytymistä varten. Lammen vesi ei ole juomakelpoista, mutta soveltuu hyvin löylyvedeksi. Ulkohuusseja on kaksi: uimarannalla sekä saunan sivustalla puuvajan vieressä.

Huom! Uimaranta, grillikatos ja pukukopit ovat vapaasti kaikkien käytössä. Vuokraus koskee ainoastaan saunarakennusta. Saunan ovet tullaan avaamaan, kun vuorosi alkaa. 

Sauna on varattavissa arki-iltoina klo 16-20. Tee varaus viimeistään kaksi päivää ennen saunavuoroasi. Kalenteriin tulee näkyviin päivän alle varattavissa oleva 4 tunnin vuoro, varataksesi sen, paina jatka. Täytä pyydettyihin kenttiin omat tietosi. Hinta näkyy varauskalenterissa dollareina, mutta meidän valuuttamme on euro. Huomioithan, että kalenteri näyttää varausmahdollisuutta 2 kk eteenpäin. Vuokraamme saunaa marraskuun ja toukokuun välisenä aikana.

Saat tarkemmat ohjeet varausvahvistuksessa sähköpostiisi. 

VARAUSKALENTERI

 

PALAUTE ON ARVOKASTA

Ilmoitathan tilassa olevista puutteista tai kehityskohteista varauksen suhteen oven avanneelle yhteyshenkilöllesi puhelimitse tai sähköpostilla kylayhdistys@hajala.fi.