Untitled design-2

KOTI HAJALASSA

Hajalassa on hyvä asua. Täältä löytyy rauhaa ja upeita maisemia, mutta myös elämää ja yhteisöllisyyttä. 

Kylämme sijainti on oivallinen Turku-Helsinki moottoritien (E18) sekä 110-tien varrella. Moni hajalalainen käykin Turun seudulla tai pääkaupunkiseudulla töissä, mutta palaa työpäivän jälkeen kotiin maaseudun rauhaan.

Etäisyydet:

Tontteja

Hajalan uusi kyläkaava on ollut valmisteilla jo jonkin aikaa ja on viittä vaille valmis. Me hajalalaiset toivomme pääsevämme pian esittelemään kyläkaavaan kaavoitettuja tontteja. Kyläkaavan myötä Hajalasta tulee löytymään kymmeniä upeita paikkoja rakentaa se oma unelmiesi talo.

Esimerkiksi Hajalan koulun ja päiväkodin välittömään läheisyyteen on tulossa yli 20 tonttia myyntiin. Nämä tontit sijaitsevat kauniilla metsäisellä mäellä, josta on upeat näkymät ympäröiville peltoaukeille ja jokinotkoihin. Turku- Helsinki -moottoritielle on vain muutaman kilometrin matka. Tontteja tulee löytymään myös Hajalan kylätaajaman alueelta vanhan asutuksen lomasta, josta on myöskin yhtä lyhyt matka moottoritien liittymään. 

Yläpuolella olevaan karttaa on merkitty pinkeillä tähdillä kyläkaavaan kuuluvat uudet rakennuspaikat. Näistä kaikista ja myös tulevan kyläkaavan ulkopuolella olevista rakennuspaikoista voi kysellä lisätietoa Hajalan kyläyhdistykseltä (kylayhdistys@hajala.fi). Kyläyhdistys ei toimi tonttien välittäjänä, mutta antaa mielellään lisätietoja aiheesta toivottaen uudet asukkaat lämpimästi tervetulleiksi kyläämme. 

Unelmiesi tontti?

Millaisesta paikasta sinä haaveilet tulevalle talollesi? Millaiseen maisemaan haluaisit astua kotioveltasi. Kerro siitä meille ja me autamme sinua etsimisessä. Ehkä sellainen löytyy Hajalasta. Laita viestiä osoitteeseen kylayhdistys@hajala.fi ja kerro toiveistasi.

Valmiita koteja

Etuovesta Hajalan kotiisi?

Tutustu tästä Etuovi.comin tarjontaan Hajalassa sijaitsevista asunnoista.

Oikotien kautta Hajalaan?

Tutustu tästä parhaillaan Oikotiellä myynnissä oleviin asuntoihin Hajalassa.