kylakammari_olohuone

KYLÄKAMMARIN VARAAMINEN OMAAN KÄYTTÖÖN

VARAUSKALENTERI

Voit Hajalan kylässä asuvana varata kammaria yhdistyksen kokoukseen, etätyön tekemiseen, pieniin juhlatilaisuuksiin (esim. ristiäiset) tai vaikkapa viikoittain toistuvaan harrasteryhmän tapaamiseen.

Varaa kalenterista haluamasi päivä. Jos päivän kohdalla on jo kellon kuva, se tarkoittaa että päivän aikana on jokin varaus. Kalenterin alla näkyy varattavissa oleva aika.

Täytä kenttiin omat tietosi, kuvaile tapahtumasi luonne sekä valitse  haluamasi ajankohta. Huomaa, että varattavissa on aamupäivä, ilta tai koko päivä. 

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar

KYLÄKAMMARIN TILAT

Kyläkammari sijaitsee Hajalan koulun yläkerrassa. Kyläkammari käsittää eteistilan vaatesäilytyksineen,
WC:n, kaksi huonetta, joista toisessa on keittiö. Molemmissa huoneissa on kahdeksan hengen ruoka- tai kokouspöydät muutamine lisätuoleineen. Olohuoneessa on lisäksi mukava sohvaryhmä viidelle hengelle. Istumapaikkoja kammarilla 
riittää 28 hengelle. 

Keittiönurkkauksen varusteluun kuuluu induktioliesi, uuni, astianpesukone, jääkaappi-pakastin, mikrouuni, kahvin- ja
vedenkeitin, monitoimikone, kahviastiasto 30 hengelle sekä kertakäyttöastioita.

Lue Kyläkammarin kunnostuksesta

AVAIN, SIIVOUS, KORVAUS

Avain toimitetaan Kyläkammarin pihalle henkilökohtaisesti kanssasi sovittuun paikkaan ja sovittuna ajankohtana. Avaimet jätetään lähtiessä ennalta sovittuun paikkaan. Jätäthän kammarin samanlaiseen kuntoon kuin tullessasi. 

Tilan käyttökorvauksella Hajalan kyläyhdistys pyrkii kattamaan tilasta koituvat kulut ja korvaus on 2 €/hlö mutta maksimissaan 10 €/tilaisuus. Otamme vastaan myös lahjoituksia tilan kuluja kattaaksemme.

PALAUTE ON ARVOKASTA

Ilmoitathan tilassa olevista puutteista tai kehityskohteista varauksen suhteen yhteyshenkilöllesi puhelimitse tai sähköpostilla kylayhdistys@hajala.fi.

kylakammari_keittio