IMG_20201121_122837(1)

KYLÄKAMMARI

- VIIHTYISÄ KOKOONTUMISPAIKKA HAJALASSA

Kyläkammari on kyläläisten talkoilla kunnostama huoneisto Hajalan koulun yläkerrassa, joka tarjoaa erittäin viihtyisät tilat monenlaiselle toiminnalle. Voit varata kammaria esimerkiksi yhdistysten kokouksiin, etätyön tekemiseen, pieniin juhlatilaisuuksiin (esim. ristiäiset) tai vaikkapa viikoittain toistuvaan harrasteryhmän kokoontumisiin. Varauskalenterin löydät alempaa tältä sivulta.

Kyläkammari käsittää eteistilan vaatesäilytyksineen, WC:n sekä kaksi huonetta, joista toisessa on keittiö. Molemmissa huoneissa on kahdeksan hengen ruoka-/kokouspöydät muutamine lisätuoleineen. Olohuoneessa on iso näyttö. Istumapaikkoja kammarilla riittää 28 hengelle, pöydän ääressä ja sohvaryhmässä.

Kammarin keittiönurkkauksen varusteluun kuuluu induktioliesi, uuni, astianpesukone, jääkaappi-pakastin, mikrouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä  ruoka- ja kahviastiasto 25 hengelle.

KYLÄKAMMARIN VARAAMINEN

Varaa kalenterista haluamasi päivä, mieluiten viimeistään kaksi päivää ennen varausta. Jos päivän kohdalla on jo kellon kuva, se tarkoittaa että päivän aikana on jokin varaus. Kalenterin alla näkyy varattavissa oleva aika.

Täytä kenttiin omat tietosi, kuvaile tapahtumasi luonne sekä valitse haluamasi ajankohta. Huomaa, että varattavissa on aamupäivä, ilta tai koko päivä.

HUOM! Onnistuneesta varauksesta saat sähköpostin ilmoittamaasi osoitteeseen. 

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar

AVAIN, SIIVOUS, KORVAUS

Avain toimitetaan Kyläkammarin pihalle henkilökohtaisesti kanssasi sovittuun paikkaan ja sovittuna ajankohtana. Avaimet jätetään lähtiessä ennalta sovittuun paikkaan. Jätäthän kammarin samanlaiseen kuntoon kuin tullessasi. 

Tilan käyttökorvauksella Hajalan kyläyhdistys pyrkii kattamaan tilasta koituvat kulut ja korvaus on 2 €/hlö, mutta maksimissaan 10 €/tilaisuus. Otamme vastaan myös lahjoituksia tilan kuluja kattaaksemme.

PALAUTE ON ARVOKASTA

Ilmoitathan tilassa olevista puutteista tai kehityskohteista varauksen suhteen yhteyshenkilöllesi puhelimitse tai sähköpostilla kylayhdistys@hajala.fi.